Vrtna ležaljka YORK - Lijeva

SKU
143-188501
1.359,00 €
Vrtna ležaljka YORK - Lijeva je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNa zalihi
RijekaNa zalihi

Vrtna ležaljka YORK - Lijeva

Uživajte u lijepom vremenu i opuštanju uz kolekciju vrtnog namještaja YORK koja se može pohvaliti bezvremenskim dizajnom. Vrtna garnitura YORK spaja iznimnu udobnost, sofisticiranu kvalitetu i prepoznatljiv dizajn – to je boravak na otvorenom s dodanom vrijednošću. Atraktivnost ove garniture zasigurno nadopunjuju umetci od tikovine na naslonima za ruke i bočnim policama, čime se stvara kontrast s crnim aluminijem. Naravno, nema sumnje da će biti pravi izbor za vašu terasu ili vrt. Komplet omogućuje ponovno sastavljanje u lijevom ili desnom rasporedu, može se i rastaviti na više dijelova, što je vrlo praktično ako ga na kraju sezone želite pospremiti na prikladno mjesto. Odaberite set YORK i odabrat ćete vrtni namještaj koji traje!

Prednosti ležaljke YORK:

  • Konstrukcija od aluminijske legure je lagana, ali čvrsta i zaštićena je od hrđe kvalitetnim praškastim premazom, bez slabih točaka korozije, lako se čisti i ima dug vijek trajanja jer je otporna na različite temperature. Ujedno je izrađen po procedurama i od bezopasnih materijala koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
  • Tikovina na naslonima za ruke i stolu je vodootporna, otporna na visoke temperature i razne vremenske uvjete.
  • Udobne presvlake od visoko elastične pjene.
  • OLEFIN vodootporna tkanina na presvlakama otporna je na habanje, plijesan i presvučena je filmom koji pruža 2-godišnju otpornost na blijeđenje i promjenu boje tkanine odn. nudi 800h UV zaštitu. Tkanina je prijateljska na dodir i okoliš.
  • Tekstilna tkanina pruža dodatnu udobnost, jer djeluje kao poveznica između aluminijske konstrukcije i glavne presvlake. Tekstil je vrlo jaka, vodootporna tkanina s UV zaštitom koja ne pljesni i prozračna je. Prijateljski je prema okolišu i korisniku.
  • Jednostavna montaža.
  • Sklopivi bar stolić lijevo ili desno.

Značajke:

Materijal: Lagani aluminij, puno drvo Tikovine, tekstil
Boja: Crna, natur smeđa boja drva egzote
Tkanina: Uključen ukrasni jastuk i jastuk od OLEFIN tkanine u crnoj boji
Izvedba: Lijeva izvedba, stolić se sklopi s desne strane ruke kada se leži na njoj

Dimenzije:

Dužina: 200 cm
Širina: 80 cm
Visina: 97 cm

Za sve dodatne informacije o vrtnoj ležaljci YORK, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju preko web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Fotografije artikala su simbolične.

Više informacija
Boja Antracit
Materijal Aluminij

Srodni artikli

Vrtna ležaljka ANGEL
Vrtna ležaljka ANGEL
Posebna cijena 2.190,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.889,00 €
-24%
-699€
Vrtna ležaljka FION
Vrtna ležaljka FION
1.189,00 €
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje