Vrtna stolica BLOOMSBURY I

SKU
143-267424
1.459,00 kn
Vrtna stolica BLOOMSBURY I je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaPo narudžbi

Vrtna stolica BLOOMSBURY I

Ako želite biti okruženi elegancijom na terasi ili balkonu i opustiti se zalazeći sunce, nećete biti razočarani vrtnom stolicom BLOOMSBURY.

Stolica je izrađena od bagrema, koji je prirodno drvo i savršeno se uklapa u različita okruženja. Čak i nakon dužeg korištenja, kada će drvo biti patinirano, usavršit će vaše vanjske prostore.

Unatoč kvalitetnoj izradi, vrtna stolica je lagana i opremljena visokim naslonom i naslonima za ruke u visini koji vam omogućuju najbolju ugradnju. Uključeni tamnoplavi jastuk pružit će dodatnu udobnost. Međutim, budući da je stolica sklopiva, lako je možete pohraniti u hladnim mjesecima.

Inspirirajte terasu daškom elegancije.

Značajke: 

Boja: natur
Materijal: drvo

Dimenzije: 
Širina 54 cm
Visina 96 cm
Dubina 53 cm
Visina sjedala 40 cm

Deklaracija Materijal izrade: osnovna konstrukcija, noge, sjedalo, naslon, rukonaslon, ploča stola, potkonstrukcija stola:masivno drvo ezgote. Ojastučenje: PU pjena, presvučeno dekorativnom tkaninom. Okov:metalni spojni elementi, mehanizam za razvlačenje stola. Održavanje Najbolje što možete učiniti za svoj drveni namještaj je premazati ga uljem odmah nakon raspakiranja i sastavljanja. Iako je ovaj drveni vrtni namještaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet prije početka korištenja, čim ga smjestite u željeni prostor. Pripazite na odabir ulja za premazivanje koji će najbolje zaštiti vaš drveni namještaj. Prije redovnog premazivanja drveni vrtni namještaj temeljito očistite.Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo. Osim toga, uvijek pratite upute koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Namještaj od drva mora biti potpuno suh prije nanošenja uljnog tretmana. Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tijekom vrtne sezone i netom prije pospremanja preko zime. Drveni namještaj duže će ostati kao nov ako ga adekvatno skladištite preko zimskog perioda. Drveni namještaj ne bi smio stajati na suhom i toplom prostoru jer ga takvi uvjeti mogu isušiti. Umjesto toga, spremite namještaj u garažu ili drugi prostor koji je dovoljno provjetren, ali zaštićen od kiše i snijega. Saznaj više
Više informacija
Materijal Drvo
Visina 96 cm
Širina 54
Dubina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje