Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu

Trudimo se redovito provjeravati cijene na tržištu i uvijek osigurati najpovoljniju i najvjerodostojniju kupnju. No, s obzirom na brze i nepredvidive uvjete na tržištu, može se dogoditi da previdimo cijenu, pozivamo Vas da nam javite ako isti proizvod pod istim prodajnim uvjetima drugdje pronađete po nižoj cijeni. Naš glavni cilj je Vaše zadovoljstvo!

Za proizvode s odjela za:

Informatika

Audio-video

Kućanski aparati

imate 48 sati za podnošenje reklamacije nakon narudžbe ili plaćanja su. Proizvod iz ponude konkurentske trgovine mora biti identičan proizvodu u našoj ponudi te dostupan u isto vrijeme i pod istim uvjetima (rok isporuke, trošak dostave, montaže, jamstva, načina plaćanja)

Za proizvode s odjela:

Namještaja

Spavaćih soba

Kuhinja

imate 14 dana za podnošenje zahtjeva za isplatu proizvoda po nižoj cijeni. U obzir uzimamo sve konkurentske trgovine.

Kako do najniže cijene?

Sve što trebate učiniti je osigurati našem predstavniku uvid u konkurentsku ponudu. Najnižu cijenu osigurat ćemo vam odmah ili najkasnije sljedeći dan nakon primitka i pregleda konkurentne ponude.


Važne informacije

  • Zajamčeno najniža cijena odnosi se isključivo na usporedbu cijena proizvoda na zalihama koji se pod istim uvjetima prodaju u konkurentskim trgovinama (lager, rokovi isporuke, troškovi dostave, montaže, jamstvo, način plaćanja) …).
  • Proizvod u konkurentskoj trgovini mora biti identičan onom u našoj ponudi, odnosno konkurentska trgovina mora nuditi usporedivu kvalitetu i raspon usluga.
  • Zajamčeno najniža cijena odnosi se isključivo na usporedbe cijena koje oglašavamo u katalozima, na televiziji i radiju, u časopisima i novinama, u elektroničkim vijestima, na vanjskim online kanalima i posebno istaknutim vizualima na našim stranicama.
  • Zajamčeno najniža cijena ne vrijedi za proizvode koji su popraćeni poklonima odn bonuse, za poklon bonove, usluge, razne načine financiranja, povrate i akcijske proizvode.
* Pogledajte naše opće uvjete.
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje