Zamjenska brijaća glava BRAUN XT10

SKU
143-1004636
179,00 kn
Zamjenska brijaća glava BRAUN XT10 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

S tehnologijom 4D oštrice

Inovativna 4D oštrica ima 2 središnje brijaće zone i 2 bočna trimera. Koristi tehnologiju oštrice prekrivene mrežicom kako bi zaštitila kožu – za nježno brijanje, ne preblizu koži a opet temeljito tako da izgledate odlično.

4D oštrica stvorena je da traje i ostane oštra do 6 mjeseci.* Fleksibilnost glave omogućuje prilagođavanje konturama lica, za lake i brze pokrete. 100% vodootpornu 4D oštricu možete koristiti za uređivanje dlačica u kojem god stilu želite, nad umivaonikom ili pod tušem, a lako se čisti za higijensku upotrebu kod kuće.

Jedan alat za sve stilove

Produljite vijek svojeg uređaja Braun Series X novom oštricom svakih 6 mjeseci.*

Inovativna 4D oštrica nježna je prema koži i jednostavna za rukovanje pa s lakoćom možete urediti dlačice kako god želite.

Ostaje oštra do 6 mjeseci*

Zamjenjiva glava Braun Series X stvorena je da traje dulje.

Robusna i pouzdana

Zamjenjiva glava Braun Series X neće se odvojiti od uređaja tijekom putovanja, u pokretu ili pod pritiskom – stoga je uvijek spremna za upotrebu.

4 područja podrezivanja s 450 pokreta u sekundi

Dva bočna trimera i dva središnja brijača rade 450 pokreta u sekundi za brzo i učinkovito brijanje.

Učinkovita fleksibilna glava

Pokretljiva fleksibilna glava s 4D oštricom lijepo se prilagođava konturama lica, čineći brijanje zahtjevnijih područja znatno lakšim.

Testirana da traje

Izdržljivost testirana na plastičnim vlaknima kako bi dobro brijala i najgušće brade. Čak smo je testirali i na pad s visine 1 metra kako bismo osigurali maksimalnu trajnost.

Robustan dizajn i nehrđajući čelik, za oštre linije i rubove

Izrađena od 100% nehrđajućeg čelika, 4D oštrica stvara oštre linije i rubove, pomažući vam da oblikujete svoj stil sa samopouzdanjem.

Lako se mijenja, pristaje na svaki uređaj iz linije Braun Series X

Produljite radni vijek svog uređaja Braun Series X. Ova zamjenjiva glava kompatibilna je sa svim uređajima iz Series X. Samo odvijte postojeću zamjenjivu glavu i postavite novu.

100% vodootporna, za higijensku upotrebu kod kuće

100% vodootporna, 4D oštrica može se koristiti nad umivaonikom i pod tušem. Lako se čisti pod tekućom vodom za higijensku upotrebu kod kuće.

Više informacija
Proizvođač Braun
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje